Stensbæk

Som vi havde fået udstillingen hjem om mandagen, spiste vi frokost med Shela fra Stensbæk om tirsdagen i en hel anden forbindelse… Det viste sig at “Colors Of A Lifetime” ikke var blevet vist live for sidste gang, den skulle selvfølgelig til Stensbæk, hvor den nu fører alle besøgende gennem et liv af farver på de lange gange.

Du kan opleve udstillingen hele sommeren 2023. Læs mere om Stensbæk her: www.stensbaek.com

Og følg med på de sociale medier:

Colors Of A Lifetime følges nu på Instagram @trine.holmvard og Facebook Trine Holmvard

Stensbæk kan følges på Instagram @stensbaek_1939 + @cafe_stensbaek og Facebook Stensbæk

______________________________________________________________________________________________________________

August Art – Påske Udstilling 2023

For nok sidste gang vil udstillingen være samlet live… Det sker på August Art i weekenden før påske d. 1. & 2. April. Dog bliver den hængende i resten af påsken, hvis du skulle være forhindret i at komme til udstillingen en af de to dage og alligevel gerne lige vil have syn for sagen…

Kunstdage Kolding 2021

Vi har valgt at udstillingen skulle ferniseres til “Kunstdage Kolding” fordi vi synes at den fortjener et publikum der kommer for kunstens skyld. Indtil videre er dette det eneste sted udstillingen vil kunne ses live i sin helhed.

Hvordan den skal administreres efter disse to dage vil tiden vise, men heldigvis vil den altid være samlet i vores magasinKreativ Livsstil Magasinnr. 6 som også vil blive udgivet på “Kunstdage Kolding”.

Vi voterer stadig om hvorvidt malerierne overhovedet skal sælges, men fotografierne i A2 format, magasiner og A6 kort vil være disponible på disse dage.

Vi håber at du vil give dig tid til at kigge forbi Kunstdage Kolding den kommende weekend, for vi er ikke i tvivl om at det vil blive en kunstnerisk oplevelse for enhver smag.

Kig ind på Kunstdage Kolding’s hjemmeside HER og få et overblik over alle de skønne kunstnere der udstiller på disse dage.