“Colors Of A Lifetime” er oprindeligt en digtsamling, opsamlet af Trine over en årrække.
Titlen på digtsamlingen var tydelig fra starten, og da den er en fortælling fortalt i farver, var der ingen tvivl om at det gav god mening at skabe et maleri til hvert digt.
Det blev til 12 overvejende abstrakte malerier der alle måler 100×200 cm, som Gitte og Trine (Kreativ Livsstil) har malet på i fællesskab siden slutningen af 2020.

Senere hen er der både kommet fotografi, lydfiler og video til for at fuldende værkerne og skabe en helhed der kan tilgås fra forskellige vinkler, alt efter om man er til det skriftlige, visuelle (abstrakte vs realistiske), auditive eller en kombination.

“Colors Of A Lifetime” byder på livsbegivenheder og lidt livslære, ved hjælp af metaforer og farver, og vi håber at du vil fordybe dig i den og lade den give dig en oplevelse, uanset hvilken form du foretrækker.